top of page
3f17e01402bf855aec0272e1f50986097f1aed75.webp
ATAG-selectdealer_3.jpg
WARMTE-POMP-READY.png

gas- & mazout
ketels

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan je gas- of mazoutketel om ervoor te zorgen dat deze veilig en efficiënt blijft werken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor professioneel onderhoud en reparatieservices voor zowel gas- als mazoutketels.

Onze ervaren technici zijn uitgerust met de nieuwste tools en apparatuur om een grondige inspectie uit te voeren van je ketel en deze te reinigen en af te stellen waar nodig. Dit vermindert niet alleen de kans op storingen en defecten, maar zorgt er ook voor dat je ketel energiezuiniger en efficiënter werkt, wat resulteert in lagere energierekeningen.

Tijdens ons onderhoudsbezoek controleren we onder andere de werking van de ketel, de conditie van de branders en de veiligheidsvoorzieningen. Indien nodig vervangen we onderdelen die versleten zijn of repareren we defecten.

Wacht niet tot er iets misgaat met je gas- of mazoutketel. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze professionele onderhouds- en reparatieservices en zorg ervoor dat je ketel veilig en efficiënt blijft werken.

Hybride-gasketels: onze ATAG gasketels zijn ook compatibel met warmtepompen!

bottom of page