top of page
luv-mandel-hm.jpg

Badkamer
renovatie

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete badkamerrenovatie in regio Diksmuide en regio Kortrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van prachtige badkamers die aan al je wensen voldoen.

 

Wij helpen je graag bij het creëren van een badkamer die past bij jouw stijl en behoeften. Of je nu een moderne, minimalistische badkamer wilt of juist een warme, rustieke uitstraling wilt, wij hebben de kennis en ervaring om jouw ideale badkamer te realiseren.

 

We bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige materialen en producten, waaronder baden, douches, wastafels, toiletten, verlichting en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om de badkamer van jouw dromen te creëren.

 

En natuurlijk bieden we ook complete installatieservices voor onze klanten. Onze professionele installateurs zorgen voor een naadloze installatie van je nieuwe badkamer, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe oase van rust en ontspanning.

3c024f279cbc805db1711def4fbf51157a761cd3_SANYone_doucheprofiel_sfeer.png
Modern Bathtub
Modern Bathroom
whitetulip_nature_stage.jpg
dneo_minimal_stage.jpg

Of je nu je oude badkamer wilt upgraden of een compleet nieuwe badkamer wilt creëren, wij staan voor jou klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze badkamerrenovatie services.

PROFESSIONELE REALISATIES

Eb & Vloed - De Panne
 

Zeedijk103DePanne-14.jpg
Zeedijk103DePanne-15.jpeg

Changing Places - De Panne (foto: vrt.be)
 

2dd7ef84-e7d1-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg
bottom of page